World of Concrete Europe tijdens Intermat Paris 20-25 april 2015

Blog Economisch Netwerk

Logo-WOC-Europe_rectangle_zoom_690_320 

“Be Concrete”

 

World of Concrete Europe vestigt zich in Parijs tijdens de INTERMAT 2015

Een betonbeurs van A tot Z, met conferenties en demonstraties

De World of Concrete in Las Vegas is jaarlijks het trefpunt voor de betonsector in Amerika. Voor het eerst wordt de beurs in 2015 tijdens de INTERMAT in Europa georganiseerd, met als doel het samenbrengen van alle spelers in de betonsector (van adviseur tot eindgebruiker) in Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

 

De World of Concrete Europe (WOC Europe) omvat naast de beursvloer een omvangrijk conferentie- en demonstratieprogramma. Daarmee vormt het evenement een van de hoogtepunten van de INTERMAT, die van 20 t/m 25 april 2015 plaatsvindt in het beurscomplex Paris-Nord Villepinte.

 

De INTERMAT heeft een stuurgroep ingesteld om de ontwikkeling van de WOC Europe te ondersteunen. De stuurgroep bestaat uit 16 experts1, leden van representatieve instanties in de betonsector. Zij…

View original post 263 woorden meer

%d bloggers liken dit: