Netwerklunch tijdens Semicon Europa beurs Grenoble op 7 oktober

Blog Economisch Netwerk

Semicon Holland High TechSEMICON EUROPA GRENOBLE

Van 7 tot en met 9 oktober wordt, in samenwerking met het “plastic electronics” event, de jaarlijkse Semicon Europe conferentie en tentoonstelling gehouden in Grenoble. Tijdens Semicon Europe wordt extra aandacht gegeven aan regionale (cluster)initiatieven middels de “Allée des Clusters”.

High Tech NL is hier  aanwezig met een Holland Paviljoen, waar 10 NL bedrijven zich profileren en het Nederlandse hightechbedrijfsleven promoten in de semiconwereld.

Ook zal een lezingen track over “innovatie” worden georganiseerd. Nadrukkelijk worden innovatieve MKB-bedrijven uitgenodigd hier hun verhaal te doen. Natuurlijk willen we ook vanuit Nederland hier gehoor aan geven. Zodra de details bekend zijn komen wij hierop terug.

Kijk voor meer informatie op www.semiconeuropa.org/node/2271

View original post

%d bloggers liken dit: