Heb jij een ambitieus plan om te ondernemen in het buitenland? Stel je voor!

Blog Economisch Netwerk

Om als ondernemer in het buitenland succesvol te kunnen zijn, kun je naast een geweldig idee en flink wat ambitie, ook praktische ondersteuning, lokale kennis en een netwerk goed gebruiken. Daarom ondersteunt het Oranje Handelsmissiefonds jaarlijks 10 ondernemers uit het middenbedrijf de stap naar het buitenland te zetten. 

Het fonds is een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Export is namelijk de groeimotor van de Nederlandse economie. De initiatiefnemers van het fonds zetten zich op verschillende manieren in voor de bevordering van internationaal zakendoen. Daarmee  bundelen de initiatiefnemers hun krachten en onderstrepen zij het belang van internationale handel voor Nederland. Zij dragen er bovendien concreet hun steentje aan bij, door minimaal tot 2018 ieder jaar 10 ondernemers te helpen succesvol de stap naar het buitenland te zetten.

Dus heb jij een ambitieus plan? Stel je voor op oranjehandelsmissiefonds.nl 

View original post 5 woorden meer

%d bloggers liken dit: