Seminar « Zakendoen in Frankrijk » 21 mei 2014 in Vught

Blog Economisch Netwerk

Doet u zaken in Frankrijk of bent u van plan om dit te gaan doen? Dan zijn kennis van de Franse wet- en regelgeving, de juiste medewerkers op locatie en goede taalvaardigheden onmisbaar. Om u een goede start te bieden, organiseert de Franse Kamer van Koophandel in Nederland (CFCI Pays-Bas) in samenwerking met Het Language Institute Regina Coeli en Velde Groupe Internationaal op 21 mei 2014 het seminar “Zakendoen met Frankrijk”.

Tijdens dit seminar krijgt u van zes professionals alle nodige informatie over uiteenlopende onderwerpen, variërend van bankzaken tot zakelijke etiquette en de werving van personeel. Hierdoor krijgt u in één middag alle informatie die u nodig heeft om succesvol zaken te doen in Frankrijk. Aansluitend is er volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met de sprekers en andere deelnemers.

Kortom: onmisbaar voor elke MKB die zaken doet in Frankrijk of van plan is dat te gaan doen!

Wanneer:

View original post 35 woorden meer

%d bloggers liken dit: