Rijksdienst voor Ondernemend Nederland officieel van start

Blog Economisch Netwerk

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is een feit. Op maandag 6 januari 2014 gaven de minister van Economische Zaken Henk Kamp, de Voorzitter van MKB-Nederland Michael van Straalen en de Directeur-Generaal van RVO.nl Ab van Ravestein, officieel het startsein voor RVO.nl.

De nieuwe Rijksdienst is een samenvoeging van de organisaties Agentschap NL en Dienst Regelingen. De dienst richt zich op het ondersteunen en stimuleren van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen.

Opdracht, uitvoerder en klant

Ab van Ravestein noemde het een groot compliment dat de minister en voorzitter aanwezig wilden zijn bij de start van RVO.nl. “Het gebeurt zelden dat de twee partijen, die voor ons zo belangrijk zijn, samen met mij op het podium staan. Opdrachtgever, uitvoerder en klant.” In zijn nieuwjaarsboodschap noemde Van Ravestein minister Kamp “het gezicht van de Rijksoverheid” en voorzitter Van Straalen “het gezicht van ondernemend Nederland”.

Leuker én eenvoudiger maken

In zijn toespraak stelde…

View original post 162 woorden meer