Frankrijk : Pollutec Horizons: Hét trefpunt voor eco-innovatie dit jaar

Blog Economisch Netwerk

PolluctecOp zes maanden voor beursaanvang, heeft de Pollutec Horizons, internationale vakbeurs met geavanceerde oplossingen voor milieu en duurzame ontwikkeling,hoge verwachtingen van de aankomende beurseditie. De Pollutec Horizons vindt plaats van 3 t/m 6 december 2013 in Paris Nord Villepinte, richt zich op een steeds breder vakpubliek, en is dit jaar het enige algemene Europese evenement in deze sector. Tijdens de aankomende beurseditie komen alle onderwerpen aan bod: afvalverwerking, waterzuivering, hernieuwbare energie, efficiënt energiegebruik, luchtkwaliteit, risicopreventie en verantwoord inkopen, met speciale nadruk op onderzoek en innovatie.

 Behalve deze sectorgerichte aanpak, belicht de  Pollutec Horizons 2013 verschillende overkoepelende thema’s zoals de focus op de duurzame stad, de focus op duurzame industrie, en, voor de eerste keer, duurzame ontwikkeling in zorginstellingen, in het kader van ziekenhuizen en duurzame ontwikkeling. Daarnaast wordt er gekeken naar de milieubewuste aanpak van andere economische sectoren, zoals handel en distributie, of de voedingsmiddelensector. In het…

View original post 1.029 woorden meer

%d bloggers liken dit: